Το Salespharmacy αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση του φυσικού φαρμακείου μας που ιδρύθηκε από την φαρμακοποιό μας Σωτηριάδου Βαλασία στην Θεσσαλονίκη στην οδό Λ. Ιασωνίδου 3, τον Δεκέμβριο του 1979!

Πλέον, από το 2014, το φαρμακείο μας εδρεύει στην ίδια διεύθυνση με την επωνυμία “Ζάχος Ι. Γεώργιος”.

Επί 42 ολόκληρα χρόνια βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη, φροντίζουμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας, χτίζουμε μια ουσιαστική κι ειλικρινή σχέση ανάμεσά μας.Οι φαρμακοποιοί και όλοι οι συνεργάτες μας σας υποδέχονται πάντα με την καλύτερη διάθεση έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία και να σας εξυπηρετήσουν με τον βέλτιστο τρόπο. Στο φαρμακείο μας αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα υγείας, φροντίδας και ευεξίας πρωτίστως με κέντρο την επιστημονική τεκμηρίωση και ασφάλεια.Πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο, προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για την υγεία και την περιποίηση σας.

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος κρίθηκε απαραίτητη. Το salespharmacy.gr αποτελεί ένα πλήρες και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω του οποίου σας παρέχουμε καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά προϊόντα και βρεφικά είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με άμεση παράδοση. Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση και στην ταχύτητα και φροντίζουμε πάντα τα προϊόντα που επιλέγετε, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, να φτάνουν στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα! Προτεραιότητα μας είναι να σας  ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη.

 

Add to cart